joi, 3 decembrie 2009

Jucarii indragite de fetite

Jucarii indragite de fetite

Pentru fetite jucariile au o atractie speciala si sunt de dorit. Jucariile ca papusi si accesoriile care vin cu acestea sunt o adevarata incantare pentru ele. In general fetitele se joaca cu papusile lor, pretinzand ca ele sunt surioarele lor mai mici sau ele sunt mame pentru aceste papusi, deseori imitand viata reala de parinte sau adult. De asemenea le plac foarte mult sa le schimbe garderobele si sa probeze noi haine si accesorii pentru papusile lor de jucarie. Aleg diverse imbracaminti de ocazii sau sport exact cum o femeie isi alege garderoba in realitate. Aici se poate observa si influenta mare care o au copiii la ceeace privesc in jurul lor si la exemplele parintesti.


Fiecare fetitita cred ca s-a jucat cu o papusa barbie, care in general are multe accesorii in componenta. De obicei seturile care contin papusi bebelasi, dezvolta un sentiment de maternitate fetitelor care folosesc acesti bebelasi de jucarie. De asemenea, fetitelor la mai place sa se joace si cu casute in miniatura care imita realul, o casa cu gradina, etaj, camere. Ele isi pun papusile si creeaza tot felul de situatii pentru papusile lor de jucarie ca si cum ar locui in aceste casute.
Fetitelor le mai plac jocurile care imita foarte bine realitatea, cum ar fi papusi care merg la scoala, papusi politiste, care au rol de mama sau fiica. Fetitele fata de baieti sunt predispuse la astfel de jocuri care imita realitate fata de baieti care le plac jocurile nerealiste cum ar fi eroi cu puteri supranaturale, sau alte idei stiintifico-fantastice. Alte jucarii interesante pentru fetite mai sunt acele jucarii care pretind roluri de caserite in magazin, sau un rol de simplu client intr-un mall de exemplu. De asemenea, ele mai prefera roluri de bucatarese intr-un restaurant sau pizzerie, sau de casnice care pregatesc masa si se ocupa de bucatarie.


Fetele, de asemenea, se mai joace cu jucării care arata ca banii şi ele pretind că ies la cumpărături cu aceste jucării, dacă doresc să cumpere ceva. Jucarii pentru fete poate conţine, de asemenea, jucării de gatit, deoarece pretind ca gătesc alimente ca şi cum acestea s-ar găti într-un timp real.

Jucariile moi sunt chiar considerate alegerea cea mai bună pentru fete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu